Geologische |Karte von Preussen und den Thüringischen Staaten [...]. Hrsg. von der Königlich Preussischen Geologischen Landesanstalt u. Bergakademie - Lith. Anst. v. Leop. Kraatz, Berlin; Königlich Preussischen Geologischen Landesanstalt u. Bergakademie (Lith. Anst. v. Leop. Kraatz, BerlinKöniglich Preussischen Geologischen Landesanstalt u. Bergakademie, 1898)
Agronomische Bohrungen zu Blatt Murowana - Goslin
st. zas.
Keywords: Dąbrówka okolice 1898 mapa geologiczna; Murowana Goślina okolice 1898 mapa geologiczna; Sady okolice 1898 mapa geologiczna; Owińska okolice 1898 mapa geologiczna; Wagrowo okolice 1898 mapa geologiczna; Łukowo okolice 1898 mapa geologiczna; Luboń okolice 1898 mapa geologiczna; Oborniki okolice 1898 mapa geologiczna; Skoki okolice 1898 mapa geologiczna