Mapa zabytków województwa rzeszowskiego - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1971)
Treść turystyczna
Opracowanie PPWK Wydział Produkcyjny Wrocław
Keywords: Jarosław 1971 mapa zabytków; Przemyśl 1971 mapa zabytków