Plan miasta Jasła (Stowarzyszenie Miłośników Jasła [i in.]; druk PTTK ZP "Foto PAM", 1980)
Zawiera spis ulic
wykonał inż. Jan Romanow na podst. mapy geodezyjnej UM. Historię Jasła oprac. Czesław Leosz.