Województwo pomorskie. Mapa administracyjno-turystyczna. Red. Barbara Kawałko, Karol Kawałko, oprac. kart. Jan Majewski i Jarosław Bartczak, oprac. tekstu Wacław Nowicki, oprac. graf. Tadeusz Wadas, Michał Rulewicz (B i K, 2001)
opisy miejscowości, herby miast
fot. kolor.