Plan Poznania - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1976)
[Na odwrocie:] Treść turystyczna, plan Międzynarodowych Targów Poznańskich, Spis ulic
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych
Keywords: Międzynarodowe Targi Poznańskie; Poznań okolice 1976 mapa