Atlas geographicus portatilis XXIX mappis orbis habitabilis regna exhibens, caelo accurate expressit Tobias Conradus Lotterus (delineavit et excudit Tobias Lobeck, 1762)
Zamieszczono rytowany spis z wykazem 29 map: Index Mapparum Geographicarum
Na frontisp. i k. tyt. sztych. (w tym egzemplarzu tej drugiej nie ma) Gottfrid Eichler jun. inv. et de sculpsit et excudit Aug. Vind.
Keywords: Geografia