Powszechny atlas świata - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1973)
Skorowidz nazw
K. oznaczona cyfrą, 47 zawiera na odwr. jedynie dane wyd. odnoszące się do całości wyd.