Bułgaria - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1959)
Na odwrocie objaśnienia
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych. Redaktorzy: Krystyna Jawecka, Krystyna Zalewska.