Austria i Szwajcaria - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1970)
Na odwrocie informacje gospodarcze i turystyczne
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych
Keywords: Lichtenstein księstwo 1970 mapa fizyczna; Szwajcaria 1970 mapa fizyczna; Alpy 1970 mapa fizyczna