Plan Bydgoszczy - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1967)
Na odwrocie treść turystyczna.
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych na podstawie materiałów Miejskiej Pracowni Geodezyjnej przy Prezydium M.N.R. w Bydgoszczy