Województwo koszalińskie. Mapa samochodowo-krajoznawcza - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1969)
Na odwrocie treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Red. Danuta Piekarz