Hiszpania. |Portugalia - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1959)
Na odwrocie objaśnienia
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych. Redaktorzy: Krystyna Jawecka, Jan Laskowski
Keywords: Pitiuzy 1959 mapa fizyczna; Hiszpania 1959 mapa fizyczna; Baleary 1959 mapa fizyczna; Majorka 1959 mapa fizyczna; Portugalia 1959 mapa fizyczna; Minorka 1959 mapa fizyczna