Plan Gdaańska - Prezydium MRN w Gdańsku; Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1972)
Spis ulic
Plan opracowano na podstawie materiałów Ryszarda Massalskiego i prezydium MRN w Gdańsku, Treść turystyczną i informator opracował Franciszek Mamuszka, redaktor Krystyna Zalewska