Mapa województwa lubelskiego - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1960)
Na odwrocie informacje gospodarcze
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych