Atlas nazw geograficznych |Słowiańszczyzny Zachodniej (Archiwum Państwowe w Szczecinie i Okręgowe Przedsiębiorstwo Geodezyjno-Kartograficzne, 1990)
Wstęp: Stanisław Pawłowski
Kozierowski Stanisław
Keywords: Kołobrzeg okolice 1934 atlas osadniczy; Piła okolice 1934 atlas osadniczy; Pomorze 1934 atlas osadniczy; Słupsk okolice 1934 atlas osadniczy; Szczecin okolice 1934 atlas osadniczy