Toruń - Urząd Miejski w Toruniu; Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1987)
Na odwrocie: treść turystyczna, spis ulic, indeks zabytków
Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych. Opracowano na podstawie materiałów Wydziału Geodezji i Gospodarki Gruntami w Urzędzie Miejskim w Toruniu, Red. Zofia Awłasewicz [et al.], Lech Śniadkowski, red. techn.