Polska Rzeczpospolita Ludowa. Mapa administracyjna - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1970)
Wykaz miast powiatowych i powiatów miejskich
Redaktor Henryk Cytowski
Keywords: Katowice okolice 1970 mapa administracyjna; Warszawa okolice 1970 mapa administracyjna; Śląsk Górny 1970 mapa administracyjna