Pobrzeże Gdańskie - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1972)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych. Redaktorzy: Krystyna Zalewska. Zofia Awłasewicz, Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Franciszka Mamuszki