Ziemia Kłodzka: mapa turystyczna - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1974)
[Na odwrocie:] Treść turystyczna.
Opracowanie PPWK - Wydział Produkcyjny Wrocław, Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Marka Staffa, Redaktor Antoni Szymanek, Anna Skórkowska-Szopa.
Keywords: Kotlina Kłodzka zob. Kłodzka Kotlina