Pojezierze Suwalskie i Równina Augustowska - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała redaktor Ewa Tumiałojć; Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Lechosława Herza
Keywords: Augustów okolice 1984 mapa turystyczna; Augustowska Równina 1984 mapa turystyczna; Wigry Jezioro okolice 1984 mapa turystyczna; Suwalskie Pojezierze 1984 mapa turystyczna