Poznań - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1981)
Indeks
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] na podstawie materiałów dostarczonych przez Biuro Geodety Miejskiego w Poznaniu; Redaktor Danuta Piekarz; Treść turystyczną i informator opracowano na podstawie materiałów Pawła Andersa
Keywords: Poznań okolice 1980 mapa