Gdańsk - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1981)
Indeks
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych]; Treść turystyczną i informator opracował Franciszek Mamuszka; Redaktorzy: K. Zalewska, R. Zaniewicz
Keywords: Oliwa 1981 plan miasta; Gdańsk okolice 1981 plan; Gdynia 1981 plan miasta; Sopot 1981 plan miasta