Beskid Sądecki - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała redaktor Ewa Tumiałojć; Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Andrzeja Matuszczyka