Jezioro Mamry - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych; Instytut Rybactwa Śródlądowego w Olsztynie (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała redaktor Ewa Tumiałojć; Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Jana Bałdowskiego; Dla wybranych jezior izobaty i głębokości opracowano wg materiałów Instytutu Rybactwa Śródlądowego w Olsztynie
Keywords: Mazurskie Pojezierze 1984 mapa turystyczna