Województwa gdańskie, słupskie - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała red. Barbara Krysiak; [Treść turystyczną opracowała] redaktor Urszula Cichowska
Keywords: Pomorze 1984 mapa krajoznawczo-samochodowa; Słupsk województwo 1984 mapa krajoznawczo-samochodowa