Mapa samochodowa Polski - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść informacyjna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała red. Krystyna Zalewska