Sopot - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] na podstawie materiałów Biura Geodety Urzędu Miejskiego; Redaktor: Krystyna Zalewska; Treść turystyczną i informator opracował Franciszek Mamuszka