Województwa bydgoskie, toruńskie, włocławskie - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała red. Barbara Krysiak; [Treść turystyczną] opracowała Teresa Zakrzewska
Keywords: Toruń województwo 1984 mapa krajoznawczo-samochodowa; Włocławek województwo 1984 mapa krajoznawczo-samochodowa; Bydgoszcz województwo 1984 mapa krajoznawczo-samochodowa