Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1984)
Treść turystyczna
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracowała red. Grażyna Gadomska; Treść turystyczną opracowano na podstawie materiałów Włodzimierza Wójcikowskiego
Keywords: Łęczna okolice 1984 mapa turystyczna; Włodawa okolice 1984 mapa turystyczna