Atlas do dziejów Polski zawierający czternaście mapek barwnych - Karol Flemming i C. T. Wiskott A-G, Głogów; Księgarnia M. Arcta (Nakładem Księgarni M. Arcta, 1920)
Indeks
Według Lelewela i innych do użytku szkolnego opracował Eligjusz Niewiadomski; Nakładem Księgarni M. Arcta