Ruda Śląska - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] - Wydział Produkcyjny, 1985)
Indeks
Opracowanie P[aństwowego] P[rzedsiębiorstwa] W[ydawnictw] K[artograficznych] na podstawie materiałów dostarczonych przez Biuro Geodety Miejskiego przy Urzędzie Miejskim w Rudzie Śl.; Redaktor - Maria Świca
Keywords: Śląsk Górny 1984 mapa; Zagłębie Śląskie 1984 mapa