Plan Warszawy - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1965)
[Mapka dodatkowa:] Stare Miasto
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; red. Teresa Zakrzewska
Keywords: Warszawa stare miasto 1965 mapa