Mappa W. Księstwa Poznańskiego - księgarnia (Poznań); Księgarnia J. K. Żupańskiego zob. Księgarnia Jana Konstantego Żupańskiego (nakład J. K. Żupańskiego, 1861)
Informacja o: Wiadomościach statystycznych departamentu bydgoskiego i poznańskiego, dekanatach Archidyecezyi Poznańskiej i Gnieźnieńskiej, komorach celnych, Głównych Urzędach poborowych [ark. 1].
ułożona i wydana przez W. Kurnatowskiego w Poznaniu ; Edward Hesse ; nakład J. K. Żupańskiego.
Keywords: Dekanaty; Gnieźnieńska; diecezja (katol.); Polska; Kartografia; mapy administracyjne; Bydgoska; diecezja (katol.); Poznań; zabór pruski; w kartografii