Plan Lwowa z informacyjnym przewodnikiem po mieście z planem teatru, wykazem ulic, placów, przedmieść i ważniejszych budynków - Księgarnia Bernarda Połonieckiego zob. Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego; Połoniecki Bernard, Księgarnia Polska zob. Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego; Księgarnia Polska Bernard Połoniecki zob. Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego; Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego (nakładem Księgarni Polskiej B. Połonieckiego, 1909)
Przewodnik informacyjny po mieście I-XXXVI.
nakładem Księgarni Polskiej Bernarda Potockiego ; litografia i druk Karola Flemminga.
Keywords: Reklama; w kartografii; Ukraina; Przewodniki turystyczne; Kartografia; Lwów (Ukraina)