Bentley's plane terrestrial globe - Banck and Co. (Banck and Co., 1839)
Fig. 4 Terrestrial globe [ark. 2].
J. C. Bentley ; Banck and Co.
Keywords: Kartografia; mapy; Świat; Układ słoneczny; miedzioryt; Półkula połnocna; Ziemia; Półkula południowa; w kartografii; Instrumenty astronomiczne