Spezial-Karte des Kreises Schrimm in 5 fachem Farbendruck - Verlag, Friedrich Ebbecke's zob. Friedrich Ebbecke's Verlag; Dominium Kórnik; (1826-?); Friedrich Ebbecke's Verlag. Lissai./P. zob. Friedrich Ebbecke's Verlag (Verlag v. Friedrich Ebbecke's Buchhandlung, 1900)
Objaśnienia do mapy.
Bearbeitet im Kartogr.-Inst. v. P. Baron ; Verlag v. Friedrich Ebbecke's Buchhandlung.
Keywords: Kartografia; mapy administracyjne; Polska; Śrem (woj. wielkopolskie; okręg); w kartografii