Haupt plan zu Woerl's Reisehandbücher |Paris - wydawnictwo założone przez Leo Woerl (1843-1918) w Würzburgu. W 1897 roku przeniesione do Lipska.; Verlag von Leo Woerl zob. Leo Woerl's Verlag in Würzburg; Woerl Leo, Verlag in Würzburg zob. Leo Woerl's Verlag in Würzburg (Leo Woerl's Verlag, 1880)
Nomenclature des voies publiques qui n'ont pu trouver place sur le plan [ark. 1].
Leo Woerl's Verlag.
Keywords: Kartografia; plany miast; Francja; Paryż (Francja)