Karola Benoniego ||atlas geograficzny zastosowany do ćwiczeń kartograficznych - Towarzystwo Pedagogiczne we Lwowie zob. Towarzystwo Pedagogiczne (Lwów); Towarzystwo Pedagogiczne (Lwów) (nakładem i staraniem Towarzystwa Pedagogicznego, 1873)
Układ atlasu i zeszytów wraz z instrukcyą dla pp. nauczycieli [k. 1].
Karol Banoni ; z drukarni i litografii K. Pillera ; nakładem Towarzystwa Pedagogicznego.
Keywords: Atlasy szkolne; Kartografia; Galicja; w kartografii