Polands possible contribution to future air transport - drukarnia; wydawca (Polish Ministry of Industry, Commerce and Shipping, Aeronautical Departament., 1944)
Errata, spis treści, przedmowa s. 1-5.
Polish Ministry of Industry, Commerce and Shipping, Aeronautical Department.
Keywords: Lotniska; w kartografii; Polska; Śnieg; Mapy wojskowe; Handel; Zachmurzenie; Topografia wojskowa; wykresy; Ciśnienie atmosferyczne; Opady; Poczta lotnicza; Transport powietrzny; Wiatr; Kartografia; Temperatura powietrza