Mapa turystyczna Podhala, Spisza i Orawy - Polska Komisja Graniczna dla Spisza i Orawy; Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Komitet Obrony Spisza, Orawy i Podhala zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Comite National pour la Defense du Spisz, de l'Orawa et du Podhale zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy i Czadeckiego zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy i Podhala zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Komitet Narodowy Obrony Spisza, Orawy i Podhala zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; Komitet Narodowy Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala zob. Narodowy Komitet Obrony Spisza, Orawy, Czadeckiego i Podhala; kartograficzna firma wiedeńska (z zakładu kartogr. G. Freytaga [und] Berndtastaraniem i nakładem Komitetu Narodowego Obrony Spisza, Orawy i Podhala, 1920)
[Objaśnienia ark. 1].
oprac. Tadeusz Zwoliński ; wydana staraniem i nakładem Komitetu Narodowego Obrony Spisza, Orawy i Podhala ; z zakł. kartogr. G. Freytaga und Berndta w Wiedniu.
Keywords: Kartografia; mapy turystyczne; Polska; Czechy; Spisz; w kartografii; Podhale; Tatry; Orawa