Mapa narodowościowa polskich kresów północno-wschodnich i |Litwy =: La Pologne de Nord-Est et la Lithuanie carte des nationalites - G. Gebethner i R. Wolf zob. Gebethner i Wolff; B. Wierzbicki i S-ka, Zakłady Graficzne zob. Zakłady Graficzne B. Wierzbicki i S-ka; Wydawnictwa Gebethnera i Wolffa w Warszawie zob. Gebethner i Wolff; Księgarnia Gebethnera i Wolffa w Warszawie zob. Gebethner i Wolff; Gebethner i Wolff, Księgarnia i i Skład Nut zob. Gebethner i Wolff; G. Gebethner i Sp. zob. Gebethner i Wolff; Księgarnia Wydawnicza Gebethner i Wolff zob. Gebethner i Wolff; Gebethner i Wolff, Firma wydawniczo-księgarska zob. Gebethner i Wolff; Wydawnictwo Gebethnera i Wolffa w Warszawie zob. Gebethner i Wolff; Księgarnia i Skład Nut Muzycznych ``G. Gebethner i Spółka'' zob. Gebethner i Wolff; G. Gebethner & Co. zob. Gebethner i Wolff; Zakłady Graficzne B. Wierzbicki i S-ka (Warszawa); et al. (Skład Główny Gebethner & Wolff, 1922)
[Wykres: Wileńszczyzna - teren wyborczy, okładka górna].
Jerzy Machlejd i Bogdan Zaborski ; Skład Główny Gebthner und Wolff.
Keywords: Kartografia; mapy ludnościowe; Polska; Litwa; Białoruś; w kartografii; Wilno (Litwa; okręg)