Atlas novus coelestis in quo mundus spectabilis, et in eodem tam errantium qvam inerrantium stellarum phoenomena notabilia, circa ipsarum lumen, figuram, faciem, motum, eclipses, occultationes, transitus, magnitudines, distantias, aliaqve secundum Nic. Copernici et ex parte Tychonis de Brahe hipothesin, nostri intuitu, specialiter, respectu vero ad apparetias planetarum indagatu possibiles, e planetis primariis, et e luna habito, generaliter, e celeberrimorum astronomorum observationibus graphice descripta exhibentur (Sumptibus Heredum Homannianorum, 1742)
Kalendarium Romano-Romanum Perpetuum [...] [ark. 34].
a Joh[anne] Gabriele Doppelmaiero, academiarum i mpp. Leopoldino-Carolinae et petropolitane, societatumqve regg. scientiarum, britannicae et borussicae, sodali, ec non professore publ. mathematumnorimb ; J. J. Preisler del. ; J. C. Reinsperger sc.
Keywords: Heliocentryzm; w kartografii; Układ słoneczny; Księżyc; Wenus (astr.); Zodiak; Atlasy nieba; Gwiazdy; Planety; Merkury (astr.); Niebo; Saturn (astr.); Astronomia; urządzenia; Zaćmienie księżyca; Kartografia; Komety; atlas astronomiczny