Übersichtskarte von |Mitteleuropa (Preussische Landesaufnachme, 1940)
Objaśnienia ark. 1.
Preussische Landesaufnachme.
Keywords: Mapy topograficzne; Polska; Kartografia; Wrocław (woj. dolnośląskie; okręg); w kartografii