Osteuropa - Gen St d H zob. Generalstab des Heeres OKH; OKH/GenStdH zob. Generalstab des Heeres OKH; Generalstab des Heeres OKH; Generalstab des Heeres Oberkommando des Heeres zob. Generalstab des Heeres OKH (Herausgegeben vom OKH/Gen Std H, 1943)
Objaśnienia ark. 1.
hrsgb. vom OKH/Gen Std H.
Keywords: Kartografia; mapy wojskowe; Polska; Radom (woj. mazowieckie; okręg); w kartografii