Europa - Generalstab des Heeres OKH (Herausgegeben vom OKH/Gen Std H, 1944)
Objaśnienia ark. 1.
hrsgb vom OKH/Gen Std H.
Keywords: Mapy wojskowe; Polska; Kartografia; Łódź (woj. łódzkie; okręg); w kartografii