Atlas der R. K. missie in Nederlandsch Oost- en West-Indië - firma litogr. (Verkrijgbaar Uitsluitend bij de Firma Van Aelst, 1928)
Objaśnienia ark. 1-16.
door J. Kleijntjens S. J. ; Lith. N. V. J. Smulders et Co. ; Verkrijgbaar Uitsluitend bij de Firma Van Aelst.
Keywords: Zgromadzenie Najświętszych Serc Jezusa i Maryi oraz Wieczystej Adoracji; w kartografii; Indonezja; Karmelici; Misjonarze św. Wincentego a Paulo; Jezuici; Kartografia; mapy wyznaniowe; Redemptoryści; Ameryka Południowa; Misje; Dominikanie; Karaiby; katolicyzm; Zgromadzenie Świętego Krzyża; Sercanie; Misjonarze św. Rodziny; Borneo; Jawa (Indonezja; wyspa); Moluki (Indonezja; wyspa); Bali (Indonezja; wyspa); Lombok (Indonezja; wyspa); Sumatra (Indonezja; wyspa); Wyspy Natuna (Indonezja; wyspa); Dżakarta (Indonezja); Aruba (Karaiby; wyspa); Curaçao (Kraiby; wyspa); Sint Martin (Karaiby; wyspa); Flores (Indonezja; wyspa); Minahasa (Indonezja; półwysep); Wyspy Riau (Indonezja; wyspa); Wetar (Indonezja; wyspa); Belitung (Indonezja; wyspa); Wyspy Anambas (Indonezja; wyspa); Wyspy Tanimbar (Indonezja; wyspa); Timor (Indonezja; wyspa); Sumba (Indonezja; wyspa); Nowa Gwinea; Saba (Kraiby; wyspa); Wyspy Kai (Indonezja; wyspa); Sumbawa (Indonezja; wyspa); Bangka (Indonezja; wyspa); Alor (Indonezja; wyspa); Celebes (Indonezja; wyspa); Sint Eustatius (Karaiby; wyspa); Surinam; Bonaire (Karaiby; wyspa)