Mappa Królestwa Polskiego z nowym podziałem (s. n., 1870)
Objaśnienia ark. 1.
ułożona przez M. Nipanicza.
Keywords: Kartografia; mapy przeglądowe; Polska; mapy drogowe; Mapy kolejowe; Mapy administracyjne; mapy admnistracyjne; mapy wyznaniowe; mapy gospodarcze; Zabór rosyjski; w kartografii