Schlacht von Wawre am 7/19 Febr. 1831 (s. n., 1832)
Objaśnienia.
Mapa podkl. na płótnie.
Keywords: Plany bitew; Polska; Powstanie 1830 r. listopadowe; Bitwa 1831 r. pod Wawrem; Kartografia; Zabór rosyjski; w kartografii