Schlacht bei Bialolenka am 12/24 Februar 1831 (s. n., 1832)
Objaśnienia.
Mapa podkl. na płótnie.
Keywords: Powstanie 1830 r. listopadowe; plany bitew; Polska; Kartografia; Bitwa 1831 r. pod Białołęką; Zabór rosyjski; w kartografii