Treffen bei Iganie am 29 März - 10 April 1831 (s. n., 1832)
Objaśnienia.
Mapa podkl. na płótnie.
Keywords: Powstanie 1830 r. listopadowe; plany bitew; Bitwa 1831 r. pod Iganiami; Polska; Kartografia; Zabór rosyjski; w kartografii